Италианецът Виктор Спига ходил на пазар, за да си набави

...
Италианецът Виктор Спига ходил на пазар, за да си набави
Коментари Харесай

Ужасия! Спига убил безмилосно красавицата Алена от ревност, ходила на танци. Хвърлил тялото й край Радомир

Италианецът Виктор Спига ходил на пазар, с цел да си набави хранителни артикули за у дома, директно след убийството на някогашната си възлюбена Алена Щерк. Това излиза наяве от обвинителния акт против чужденеца, който бе импортиран в Софийския градски съд. Разпоредителното съвещание по делото е планувано за вторник.
Щерк бе убита в първите минути на 27 май 2022 година, а тялото й бе захвърлено край Радомир. Трупът бил затрупан с брезентово платнище, а от горната страна били насъбрани камъни и разнообразни боклуци, предава Телеграф.
Разлъка
Щерк е убита малко откакто се разделила със Спига през февруари същата година. До разлъката се стигнало поради честите кавги, които италианецът вдигал на Алена. Той бил извънредно ревностен и й правил подиуми, защото желал да спре да се занимава с латино танци, които Алена обожавала. Така се наложило Спига да напусне жилището, в което живеел с приятелката си. Веднага по-късно Щерк поставила СОТ (сигнално- охранителна техника) на жилището. Два месеца след раздялата – през април, Спига заел колата на Щерк. Уговорката била да я върне след 2-3 дни, само че когато това не станало, Щерк подала тъжба в полицията. След намесата на униформените мъжът върнал колата, само че в окаяно положение. Наложило се главно разчистване на купето.
Методично
На 26 май Виктор излязъл от вкъщи си вечерта след 22 часа. Измъкнал се през подземния паркинг. Бил с нахлупена черна шапка с козирка и качулка от горната страна. Носил и черна чанта. Метнал се на рейс на градския превоз и стигнал до жилището на Щерк. Движението му е уловено от разнообразни записи на камери, приложени по делото, излиза наяве от обвинителния акт. Към 23 часа стигнал до постройката, в която живее Щерк, и зачакал. Около среднощ Щерк се прибрала с автомобила си от вкъщи на майка си, където била на посетители. Паркирала, само че щом излязла от колата, Спига й се нахвърлил, твърди обвиняването. За оръжие употребявал непостоянен по делото корав, тъп предмет, наподобяващ тръба. Удрял я главно по главата. Експертиза посочила, че по главата на Щерк са нанесени общо 8 удара.
След като се уверил, че Алена е мъртва, Спига поставил тялото в багажника на колата й, качил се и я подкарал в посока Перник. Стигнал до остарял път, водещ до помпена станция на Батановци, и там изхвърлил тялото.
Върнал се в София към 4 часа сутринта. След което се отбил до огромна верига магазини, с цел да си напазарува храна. Купил и почистващи препарати, четка за под, калцуни и лопатка, с цел да заличи следите от зверството си. Преди да стартира да чисти обаче, с колата на жертвата закарал питателните артикули до дома си и едвам тогава върнал колата на мястото й. Захванал се да чисти. Приключил малко преди 6 часа сутринта. Измил си ръцете в дома на Щерк, събрал всички препарати в една торба и си тръгнал. Стигнал до дома си още веднъж пешком. Отишъл до летището, откъдето си наел автомобил, с който отпрашил за Гърция, а оттова с ферибот за Италия. По пътя уговарял актуалното си гадже да лъже, че е бил с нея от самото начало.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР