Историята познава няколко случая, в които собствениците на различни модели

...
Историята познава няколко случая, в които собствениците на различни модели
Коментари Харесай

Ламборгини с дизел? Защо не

Историята познава няколко случая, в които притежателите на разнообразни модели на Ламборгини да решат да се откажат от истинските им мотори, най-често в Щатите на мястото им идват V8 от LS фамилията на Дженеръл Мотърс. Но Ламборгини с дизелов мотор? Това несъмнено не се вижда постоянно.

В случая става въпрос за план на екипа на 1 Way Diesel Performance, който се захваща с тежко потърпевш Ламборгини Gallardo fj 2004 година, като освен съживява италианския супер автомобил, само че и му сменя мотора - с 6-цилиндров редови дизел с две турбини на Cummins.

Разбира се, колата се трансформира в шлагер на ревютата, на които взе участие - главно в Тексас, само че би трябвало да признаем, че експертите по дизела са свършили отлична работа.

Всъщност, при започване на плана стои оживяла половин каросерия на Gallardo, без мотор, без окачване, без окачване и с съвсем изцяло изчезнала задница. Първоначално екипът изпъва това, което е останало от истинското купе, след което стартира да прибавя нови детайли - задна четвърт с калник, нови панели, похлупак и т.н, до момента в който каросерията добие приключен тип. А и истинският 5-литров V10 мотор по този начин или другояче липсва.

После идва ред на наместването на дизела в двигателния отсек, с цел да се случи това, цялата външна страна, както и закрепването му е станало допустимо с поръчването на неповторими детайли за този автомобил. Що се отнася до интериора, тук измененията са минимални, защото екипът е желал да бъде оптимално покрай оригинала.

Ламборгини с дизелов мотор? Това значи другоземен тон, само че по-различен от този на италианската класика и даже четеш дим от ауспусите. Неизбежно е.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР