Историята познава много любовни истории, които доказват, че нещата невинаги

...
Историята познава много любовни истории, които доказват, че нещата невинаги
Коментари Харесай

Мила Кунис и Аштън Кътчър - когато любовта те изненада

Историята познава доста любовни истории, които потвърждават, че нещата не всеки път наподобяват такива каквито са. На пръв взор несъвместимото се оказват толкоз съвместимо, че обръща светове. Никога не знаем какво ни чака в бъдещето и от кое място ще изскочи любовта.

Такава е и любовната история на две наши обичани лица, а точно - Мила Кунис и Аштън Кътчър, която припомня на характерен холивудски романтичен филм, само че не тъкмо. 

В началото двамата не се харесват въобще, само че са принудени да работят дружно. Те се срещат на снимачната площадка на сериала „ Шеметни години “. Аштън въобще не се интересува от младата си колежка, а Мила го считала за " малоумник ", с който е невероятно да имат нещо общо. След години обаче  се срещат още веднъж и между тях пламва искра, която никой не е очаквал...



Любопитното е, че първата целувка в живота на Кунис е точно с Аштън Кътчър по време на фотосите на " Шеметни години ". И двамата доста се смущават – тя тъй като ѝ е за пръв път, а той поради голямата възрастова разлика.

" Беше доста необичайно. Не знаех въобще дали е законно да го върша. Тя беше единствено на 14! И я усещах като по-малка сестра. "

След края на сериала двамата поемат по разнообразни пътища. Мила стартира дълга връзка със звездата от „ Сам у дома “ Маколи Кълкин, която продължава 8 години. През 2010 година връзката им приключва без изключително доста информация. След години Мила Кунис признава, че грешката е била в нея и тя е провалила връзката им, само че не прецизира по какъв начин и за какво.

През това време Аштън Кътчър има поредност от връзки с известни дами, измежду които са Дженюъри Джоунс, Ашли Скот и Британи Мърфи. След това като че ли съумява да открие любовта в лицето на Деми Мур, за която се дами, и новото семейство незабавно попадна в светлините на медийното внимание. Двамата обаче се разделят през 2013 година

След поредност от любовни разочарования съдбата среща още веднъж Мила и Аштън. 

На премиите „ Златен глобус “ през 2012 година той седи пред нея и по време на цялата гала Мила се чуди кой е този висок и хубав мъж, до момента в който най-после схваща, че в действителност го познава сносно, въпреки всичко това е първата й екранна обич...



По-късно тя споделя:

" Никога не съм го възприемала като мъж или като свое евентуално гадже. И внезапно на някаква гала по награждаване видях един висок млад мъж с необятен тил. Когато той се обърна, всичко замря - като на филм. Струва ми се, че тогава поради него за пръв път останах без мирис. Толкова хубав беше! “ 

По думите ѝ Аштън я поканил на ваучър във връзка новото му жилище. Като в холивудски сюжет артистът имал проект да я сватоса с един от своите другари, само че желанието явно пропада.

„ Накратко казано, напуснах дома му идната заран. Ние прекарахме първата си нощ... Дотогава аз в никакъв случай не бях оставала при някого още в първата нощ... Но Аштън просто не ме пусна “.

Лекомислената среща прераснала в съществени връзки, раждането на щерка, брак и нова бременност на актрисата.

През 2016 година Мила разкрива още детайлности за началото на връзката им.

„ Тогава ние не се отнасяхме към нашия разказ като към нещо съществено. Никой от нас не се стремеше към брак. Аштън преди малко се бе развел, а аз бях завършила с една продължителна връзка... Стараехме се да не гледаме в бъдещето и просто се наслаждавахме един на различен. И внезапно след три месеца аз разбрах, че нещата са отишли прекомерно надалеч. А след още една година поискахме да се оженим “

Мила и Аштън са дружно от 2012 година и държат на брачните си обети - те наистина са дружно и в положително, и в зло. В момента артистът се бори с васкулит - рядко автоимунно заболяване, което води до инфектиране и разрушение на кръвоносните съдове. Тя е неразделно до него. Днес двамата са щастливи и са признателни, че са се намерили. Сякаш ориста цялостен живот ги е тласкала един към различен, преди да схванат, че са съвършената двойка.

Актьорът показа в TikTok и Instagram тяхно видео, в което двамата се включват в известно предизвикателство на обществената мрежа.

Какво съставлява самото предизвикателство? Забавна игра, в която двойките искрено би трябвало да дават отговор на разнообразни въпроси единствено със жестове и затворени очи. Къчър и Кунис откровено се забавляват до момента в който отговарят  на въпроси като:  " Кой е занимателният? " и „ Кой е по-разглезен? “.

 
               

  
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР