Историята на March Madness прилича много на историята на редовния

...
Историята на March Madness прилича много на историята на редовния
Коментари Харесай

Мартенска лудост е тук. Скоба разкрива първата стъпка в това, което би трябвало да бъде турнир на NCAA безплатен за всички

Историята на March Madness наподобява доста на историята на постоянния сезон, довел до него: здравословен крос- секция от доста положителни тимове, малко преобладаващи и липса на мощен консенсус за това кой е най-хубавият залог за редуциране на мрежи на Финалната четворка в Аризона.

Защитаващият купата си Кънектикът е лек любимец за повтаряне, съгласно FanDuel Спортен тотализатор, следван от Хюстън и Пърдю. С изключение на нещо ненадейно, и трите тима ще завоюват сложени под номер 1, когато скобите излязат в неделя вечерта. Тенеси и Северна Каролина са в микса за четвъртото челно място, дружно с Аризона.

Турнирът стартира във вторник с първата четворка, последван от 32 мача от първи кръг в четвъртък и петък. Финалната четворка е планувана за Глендейл, Аризона, на 6-8 април.

Както постоянно, по-интересните полемики ще бъдат за балона и кой ще бъде измежду последните, които ще изскърцат в полето от 68 тима — 32 от които се класират автоматизирано, като завоюват своите следсезонни кон...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР