Историята на американския вестник Ню Йорк таймс, в която се

...
Историята на американския вестник Ню Йорк таймс, в която се
Коментари Харесай

Тръмп нападна остро Ню Йорк таймс заради историята за ГРУ и талибаните

Историята на американския вестник " Ню Йорк таймс ", в която се твърди, че Русия е плащала на талибаните да убиват американски бойци, " евентуално е просто още една съзнателно подправена история на " Таймс ", тъкмо като несполучливата им машинация за Русия ". Това разгласи в профила си в " Туитър " американският президент Доналд Тръмп.
 NYT: ГРУ заплаща на талибани, с цел да убиват бойци на обединението
NYT: ГРУ заплаща на талибани, с цел да убиват бойци на обединението

Според разследваща информация...

Тръмп има поради информацията на " Ню Йорк таймс ", в която се твърди, че той не е работил против Русия, откакто американските специфични служби са му споделили, че Москва скрито предлага и заплаща пари за набези против войските на интернационалната коалиция в Афганистан.

...Nobody’s been tougher on Russia than the Trump Administration. With Corrupt Joe Biden & Obama, Russia had a field day, taking over important parts of Ukraine - Where’s Hunter? Probably just another phony Times hit job, just like their failed Russia Hoax. Who is their “source ”?
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) June 28, 2020
" Всички отхвърлят ​​това и не е имало доста офанзиви против нас ", написа той и увери: " Никой не е бил по-твърд към Русия от администрацията на Тръмп . "

Американският държавен глава опълчи дейностите си на тези на своя конкурент в президентските избори през ноември Джо Байдън, като сподели, че той и Барак Обама са разрешили на Русия да се " възползва " в Украйна .
 Русия скочи против
Русия скочи против " подправената вест ", че ГРУ е плащало на талибаните да убиват US бойци

" Спрете да създавате подправени вести "

В историята на " Ню Йорк таймс " се твърди, че военното разузнаване (ГРУ) на Русия е плащало на бойци, свързани с талибаните в Афганистан, за набези против бойци на НАТО.

Допълва се също, че Тръмп е бил осведомен по въпроса през март, само че не се е задействал по информацията, твърди изданието. Белият дом и шефът на амереиканското разузнаване обаче отхвърлиха, че уведомяването, разказано в информацията, в миналото се е състояло.
 Белият дом отхвърли, че Тръмп е знаел за съветските награди за талибаните
Белият дом отхвърли, че Тръмп е знаел за съветските награди за талибаните

Кой стреля по войските на САЩ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР