История за български сводник пребил до неузнаваемост жена, обиколи западната

...
История за български сводник пребил до неузнаваемост жена, обиколи западната
Коментари Харесай

Български сводник в Холандия обезобрази от бой проститутка, арестуван е в Бургас

История за български сводник пребил до неразбираемост жена, обиколи западната преса. Илко Тонев, 37-годишен сводник в Холандия, обезобрази от пердах и едвам не умъртви продажница, подлъгана от него да замине. Историята показа " Дейли Мейл " по роман на правозащитник от Австрия.

Тонев подлъгал и омаял 20-годишно момиче, също българка, да замине за Холандия. При идването си обаче, младата жена с името Маргарита, остава без паспорт и документи. Сводникът ги взел и я принудил да проституира.

Маргарита направила опит да избяга, когато тя и сутеньорът се връщат за малко в България, само че Тонев я върнал, а отмъщението му било грубо - той я пребива, а през днешния ден цялото ѝ тяло е в брутални белези.

След побоя, тя била захвърлена от кола пред болница в България. 



За изненада на Тонев, тя оживяла в болничното заведение, а малко откакто тя към този момент е можела да приказва, 37-годишният мъж е арестуван от българската полиция при започване на септември в Бургас. Новината за ареста му заяви даже полицията във Хага.

Момичето не било подлъгано за работа и пари, а обич, споделя австрийският правозащитник Норбърт Чипек, който оказва помощ на жертви на трафик на хора и проституция.

За Холандия един от най-големите проблеми е точно трафикът и проституцията, а истории като тази на Маргарита не са една и две. Между 2010 и 2014-та година жертвите на трафик са близо 7000, написа " Дейли Мейл " в своя материал за Маргарита.

Днес ориста на подлъганото момиче към момента е под въпрос. Тя е останала под крилото на австриеца, който събира пари за още интервенции, с цел да ѝ помогне.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР