Историите за многодетни майки винаги са били интересни за широката

...
Историите за многодетни майки винаги са били интересни за широката
Коментари Харесай

Без конкуренция: Милянкова дундурка 6 деца и внуче, три майки гледат децата на Джизъса, Кали чака четвърта рожба и още…

Историите за многодетни майки постоянно са били забавни за необятната аудитория. Истинско неспокойствие е когато в основната роля не е елементарна дама, а известна звезда. У нас името на Ирена Милянкова заслужава да се изпише със златни букви, манекенката се грижи за осем деца.

А в случай че приказваме за мощния пол баща No. 1 е футболистът Благой Георгиев.

Той е баща на три деца, а скоро чака четвърто. Любимата на Джизъса – Златка Райкова към този момент е в деветия месец, а близки до двойката издават, че те към този момент са избрали дата на раждането. Джизъса има щерка Йона на девет години и наследник Давид на шест от някогашната гимнастична Христина. От брака с рускинята Есмер Благой има наследник Елай на две годинки.

От връзката си с Росен Чолов нежната Ирена Милянкова има четири деца.

След раздялата им 33-годишната хубавица среща любовта в лицето на брокера Никола Чолаков, който има две деца от предходна връзка, а с Ирена са родители на две деца. Интересна детайлност е, че скоро доведената щерка на Милянкова роди и я направи баба.

Носителката на купата Мис България 201 Ромина Тасевска и брачният партньор й – футболистът Дарко имат три деца – Дария, Давид и Антонио. Момичето тренира художествена гимнастика, а момчетата вървят по стъпките на известния си татко.

Ирина Тенчева също има три деца. Две от предходна връзка и едно от продуцента и водещ Иван Христов. Подобна грижа има певицата Елена Велевска, която предходната година си пожела да стане майка за четвърти път.

Телевизионната водеща Миглена Ангелова има щерка Дора от първия си мъж, с който се разделя доста бързо след сватбата. На втория ражда близначките Стефани и Андреа. В знак на обич към третия си мъж му ражда наследник. От четвъртия си мъж, с който също се развежда няма дете.

Певицата Кали е мъжка майка. Тя има трима синове, за които поставя изключителни грижи. Александър, Марк и Георги са от трима разнообразни мъже в живота на Кали. Скоро се заприказва, че звездата чака четвърта рожба, само че до този миг тя не е коментирала персонално слуховете.

Нейният сътрудник – Сашо Роман също се радва на огромно семейство. Изпълнителят е баща на 4 деца, от които има 7 внучета, написа " Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР