Историческа снимка на Тръмп, публикувана след арест в Атланта, Джорджия

...
Доналд Тръмп се предаде в Джорджия по обвинения в заговор
Коментари Харесай

Доналд Тръмп се предаде в Джорджия по обвинения в заговор за отмяна на резултатите от изборите в щата през 2020 г. при арест, който видя първия снимка на бивш президент на САЩ.

Г-н Тръмп трябваше да плати гаранция от $200 000 (£160 000), за да бъде освободен от затвора в Атланта, докато чака процеса .

След това той описа случая като „пародия на правосъдието“.

Това беше четвъртият му арест за пет месеца по наказателно дело, но това беше първата му снимка на полицейска резервация.

Г-н Тръмп по-късно публикува в X, известен преди като Twitter, за първи път от януари 2021 г. Той сподели адреса на своя уебсайт и снимката с всички -заглавие с главни букви: „Намеса в избори. Никога не се предавайте!“

Той се присъединява към редиците на американските обществени личности, които са имали снимки на резервации за арест, включително Елвис, Франк Синатра , Ал Капоне и д-р Мартин Лутър Кинг-младши.

Защо снимките от Атланта са толкова лоши. Американците реагират на снимката от Доналд Тръмп

Г-н Тръмп твърди, че делата срещу него са политически мотивиран, защото води надпреварата на републиканците за оспорване на президента Джо Байдън, демократ, на президентските избори следващата година.

Първият бивш или действащ президент на САЩ, който някога е бил обвинен, той направи двупосочно пътуване от Ню Джърси с частния си самолет в четвъртък следобед.

< p class="ssrcss-1q0x1qg-Paragraph e1jhz7w10">Г-н Тръмп беше откаран в затвора на окръг Фултън от по-голям кортеж, отколкото е използвал при предишни явявания в съда тази година.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР