Историческа промяна при класацията за Спортист на годината у нас.Баскетболистът

...
Историческа промяна при класацията за Спортист на годината у нас.Баскетболистът
Коментари Харесай

Историческо! Кой става Спортист на годината

Историческа смяна при класацията за Спортист на годината у нас.

Баскетболистът Александър Везенков е любимец за продобиване на наградата Спортист на годината за изтичащата 2022 година Още един представител на отборните спортове попадна в десетката на анкетата. Това е волейболистът Александър Николов.
-->
Везенков е считан за спортиста с най-големи благоприятни условия да завоюва влиятелната премия. Ако го направи, той ще стане първият представител на отборните спортове след Христо Стоичков през 1994 година, който взима оценката.

Везенков има впечатляваща година с " Олимпиакос ", с който стана първенец в Гърция и игра във финалната четворка в Евролигата. Баскетболистът завоюва " Спортния Икар ".

Въпреки неналичието на положителни резултати на националния тим по волейбол, 19-годишният Николов се показва удивително. През лятото той мина в италианския първенец " Лубе ".

По двама представители в челната десетка имат художествената гимнастика с Боряна Калейн и Стилияна Николова и битката с Едмонд Назарян и Кирил Милов. Победителят ще бъде разгласен на 30 декември.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР