Истинското лято вече е тук и можем временно да приберем

...
Истинското лято вече е тук и можем временно да приберем
Коментари Харесай

21 стайлинг идеи, които да пробваме тази седмица

Истинското лято към този момент е тук и можем краткотрайно да приберем обичаните си дънки и кецове и да ги сменяем с ленени панталони и.

Ленът ни защищава от нездравословните UV лъчи и поддържа удобна телесна температура. Придава круизно чувство на аутфитите ни, само че е задоволително изискан за всеки градски аутфит. Носим ленените панталони с леко oversized тениска или късо горнище.

Сега е моментът да разходим краката си на слънце, обличайки. Ако въпреки всичко не можете да се разделите с обичания деним даже и в най-горещите дни, можете да заложите на тази материя и при избора на пола. 

Ако търсите по-комфортен вид на късите поли, предлагаме бермудите. Определено имат по-спортно чувство, изключително в композиция с типичен бели кецове, само че можем да ги създадем и по-елегантни, с верния колан или чанта за кръста. Добавяме и слънчеви с огромни рамки, за малко драма. 

Напоследък летните стихии постоянно ни изненадват, по тази причина е хубаво да се снабдим с подобаващ летен дъждобран. За благополучие те са шлагер в последните сбирки и елементарно можем  да открием грациозен вид в обичания си цвят.
 


 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР