Истинско съзвездие ще представлява тазгодишното издание на Мастърс 1000 турнира

...
Истинско съзвездие ще представлява тазгодишното издание на Мастърс 1000 турнира
Коментари Харесай

Надал се завръща на корта в турнир с участието на Григор Димитров и Джокович

Истинско съзвездие ще съставлява тазгодишното издание на Мастърс 1000 шампионата в Монте Карло, който ще се организира в интервала 7-14 април. Организаторите се похвалиха, че присъединяване в конкуренцията е декларирал 11-кратният победител Рафаел Надал, който ще се завърне на обичаните си червени кортове в Княжеството за първи път от 2021 година, когато беше спрян на четвъртфиналите от Андрей Рубльов.

Освен Надал, в игра в първия за сезона Мастърс 1000 шампионат на червени кортове ще забележим международният №1 Новак Джокович, подгласниците му в челната тройка Карлос Алкарас и Яник Синер, както и още куп звезди, измежду които Андрей Рубльов (шампион от 2023 г.), Даниил Медведев, Стефанос Циципас (шампион от 2022 и 2021 г.), Григор Димитров, Алекс Де Минор и други

В Монте Карло Надал, прочут като „ Краля на клея “, ще изиграе първия си дуел на алено от близо 2 години насам. За последно той игра на обичаната си настилка на „ Ролан Гарос “ 2022, където на финала победи с 3:0 сета Каспер Рууд.

Заради травма испанецът, притежател на 22 трофеи от шампионати от Големия шлем, пропусна съвсем целия минал сезон. Тази година се завърна на корта в Бризбън (Австралия), където изигра три мача и отново се контузи. Преди дни се очакваше Надал да се върне на корта в Индиън Уелс, също Мастърс 1000 шампионат, само че се отхвърли безусловно в последния миг.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР