Истинско предизвикателство отправи бившият заместник-кмет на София по култура и

...
Истинско предизвикателство отправи бившият заместник-кмет на София по култура и
Коментари Харесай

Боршош към Терзиев: Посрещнете Коледа и Нова Година пред храма

Истинско предизвикателство насочи някогашният заместник-кмет на София по просвета и обучение Мирослав Боршош към новия кмет Васил Терзиев, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Той даде концепция на новия градоначалник да провежда запалването на коледната елха пред храм-паметника " Св. Александър Невски ".

Всяка година кметът на града обичайно възпламенява коледната елха на столицата. Миналата година това стана пред Народния спектакъл с впечатляващо празненство.

Боршош провокира новото ръководство на града да провежда и там новогодишния концерт, който предходната година беше едно от най-ярките събития с концерта на " Обичайните обвинени ".

Боршош, който в този момент е и общински консултант, напомни и че той е провел там грандиозните концерти на Соня Йончева и Пласидо Доминго и концерта на оркестъра на Шьонбрун.

" Решението площад " Свети Александър Невски " да е пешеходен дава опция софиянци да имат своето място, където да могат да се съберат дружно, да възпламенят коледните светлини на елхата на града и да посрещнат Нова година ", изяснява Боршош и декларира: " Време беше София да си върне историческия, нравствен и всемирски център. "

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР