Истинско чудо се случи, след като близо година общинските съветници

...
Истинско чудо се случи, след като близо година общинските съветници
Коментари Харесай

След година търсене: Трима искат да управляват общинската телевизия във Враца

Истинско знамение се случи, откакто близо година общинските съветници не можеха да намерят кой да ръководи общинската кабелна телевизия във Враца, научи организация BulNews. След поредност от провалени процедури за избор на ръб на шефовете на „ РТВ – Вестител “, преди дни изненадващо се явиха цели трима мераклии.
От известие на уеб страницата на общинския съвет излиза наяве, че тримата претенденти за поста са Борислав Саравски и юристите Христо Петков и Мария Генова. Те са позволени до втория стадий от процедурата – „ оценка на бизнес-плана “. Те би трябвало да показват идея до четвъртък в осведомителния център на общината.
Припомняме, че до неотдавна никой не желаеше да взе участие в ръководството на локалната кабеларка. Процедурата за избор на съвет на шефовете и възлагане на ръководството се приключва и започва няколко пъти, само че резултат по този начин и нямаше.
В търсенето на управници на малкия екран даже се стигна до там, че бе взето решение да могат да аплайват освен хора от района и страната, само че и от целия Европейски съюз.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР