Истинският президент на Република България - така ме определят всички

...
Истинският президент на Република България - така ме определят всички
Коментари Харесай

Луна обясни защо няма да се ваксинира и призова Радев да се оттегли с достойнство

Истинският президент на Република България - по този начин ме дефинират всички жители. Това е желанието на народа, насъбран през годините. Поощрявате ме да подхваща тази крачка и ето ме измежду вас. Това съобщи фолк певицата Луна, която е кандидат-президент, пред Българска национална телевизия.

Тя означи, че нейната кандидат-президентска двойка е съумяла да се записва под номер 1.

"И двата разновидността са извънредно допустими, тъй като президентската институция би трябвало да има нов образ. Не мислите ли, че имаме потребност от доброта. Кой ще я даде? Кой е този обединител или лидер, който е в домовете на жителите, слуша проблемите им и ги демонстрира в точния миг?

Всички знаем, че 14 ноември 2021 година ще създадем нашия избор, тъй като пред вас седи същинският президент на България - Луна Йорданова. Прекрасната ми фамилия е необятно публикувана.

Наблюдаваме една нападателна акция, която отвратява нас жителите. Кой взема решение кои са действителните съперници? Защо има уединяване на останалите кандидат-президенти. Голяма част от медиите дефинират кандидатурата ми като "поредна ". Аз се кандидатирам за първи път. Това е, че народът го желае е реалност ", сподели Луна.

"Изненадвам се, че настоящият-бивш президент не загатва някои тематики. Мисля, че един общественик не би трябвало да наподобява като привързан към властта. Време е да се отдръпна с достолепие и да даде опция на дамата президент да изрази своите качества. Не търсете вашия обединител. Той седи пред вас ", съобщи тя.

Тя е безапелационна, че не трябва да се дава обещание и посочи, че точно с това се отличава от другите претенденти.

"Експертите не са задоволително безапелационни, с цел да ме накарат да се имунизирам. Всеки има право на персонален избор. Тази демонстрация на операция не би трябвало да се демонстрира и никой не би трябвало да бъде притиснат ", приключи Луна.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР