Истинският победител е Мастагарков! Дори и Рълев се справи по-добре

...
Истинският победител е Мастагарков! Дори и Рълев се справи по-добре
Коментари Харесай

Зрител нарече шеф Манчев цървул след днешната Черешка. Имат ли срам?

" Истинският победител е Мастагарков! Дори и Рълев се оправи по-добре от Мудева и Оряшкова, само че и тук, както и в Игрите, те са дружно и се поддържат. На Мастагарков му даде 9 точки поради доматите, а през днешния ден хоп 10, нищо че имаше още веднъж домати.... Тези нагласени излъчвания край нямат. Просто се пробват да ни откажат да ги гледаме... "

" Манчев, и ти, и екипът ти сте цялостни цървули. Как не Ви е позор Бе????? Виждате, че Благомир е номер едно и да дадете на Мудева премията, пууу. Насрахте се за следващ път, избирате човек, който не заслужава премията ".

Това са единствено една доста дребна част от мненията след тазвечерното издание на " Черешката на тортата ". Краен победител е Теодора Мудева - съгласно нашето непретенциозно мнение това е изцяло несправедливо.

Финала на седмицата в " Черешката на тортата “ сложи носителката на купата Мис България за 2018 година Теодора Мудева. За приготвянето на изобретателните ястия й оказа помощ нейният избраник и участник в " Игри на волята “ – Румен Радев. Красивата двойка твори в кухнята в естетика, само че може би това се дължи на съвършената подготовка и подготовките, за които двамата споделят.

Вечерята на амбициозната стопанка започва със салата с домати, в композиция с мус от сирена. Моделът изненада компанията с брускети с компот от праскови и козе сирене, и мус от патладжани като разядка. Основното ядене бяха необикновени сарми с патешко магре и булгур. Десертът бе съвременен тиквеник с шамфъстък, а вечерята й започва не къде да е, а в зала по танци.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР