Истинските мотиви за този вот станаха ясни на българските в

...
Истинските мотиви за този вот станаха ясни на българските в
Коментари Харесай

Какво тежи на съвестта на ПП и какви са истинските мотиви за вота: Говори Лорер

Истинските претекстове за този избор станаха ясни на българските в последните дни. Резултатите в битката с корупцията, които демонстрира държавното управление, не се харесват. Спецправосъдието мина, Цацаров подаде оставка. Това съобщи министърът на нововъведенията и растежа Даниел Лорер пред bTV. 

" Дойде им нанагорно внезапно, тъй като избраха в конюнктура на актуализация на бюджет да хвърлят страната в безпорядък, Мотивите за тази оставка са напълно срещу антикорупционните дейности на държавното управление ", добави той.  

" Има депутати, които в действителност са виновни пред гласоподавателите си. Разчитам, че тези хора ще имат смелостта при гласуването да кажат: " Много се оправдавам, скъпа партия, на която държа, само че няма да хвърля страната в безпорядък тъкмо в този момент ". Трудно ми е да предсказвам същинските им претекстове. Погледнато исторически Слави Трифонов сътвори едно голямо събитие в шоубизнеса и отчаяние в политиката. Идва неговият предупреден край ", сподели още Лорер.  

Той съобщи, че президентството преповтаря тезите на опозицията, че парламентът е магазин.

" За нас е значима съвестта на депутатите. Бяхме определени с задача - да изберем течовете и да включим механизми, с които това да не се случва. Тези, които се готвят да ръководят, са същите отпреди 10 години и доста добре знаят по какъв начин се прави това ", уточни министърът на нововъведенията. 

" Най-удобната дъвка в българската политика е Македония. До в този момент никой в Европа и по света не беше схванал какво желае България от Македония. Те си мислеха, че не желаеме да ги пускаме и си измисляме нови неща. Най-накрая Европа разбра какво е значимо за България. Случи се друго невиждано нещо - за първи път в историята на Европейски Съюз Европа застава на страната на някого и ще бъде поръчител. Това не се е случвало в историята. За тези 6 месеца държавното управление го реализира ", сподели Лорер. 

Той посочи, че Политическа партия има ясна линия и няма да договаря с ГЕРБ за последващо държавно управление. 

" Бензинът в България е евентуално трети или четвърти най-евтин в Европейски Съюз. Икономическата политика на България във връзка с инфлацията сподели, че сме в група с сходни страни. В Балтийските страни никой не смъква държавното управление поради високата инфлация, тъй като осъзнава какви са опциите. В рамките на държавната хазна, българската страна направи извънредно доста ", твърди той. 

" Ние нямаме повече политика, свързана с избрани лица. Няма постове за избрани хора. Искаме да преведем страната през този интервал. Когато пристигна време за диалози, всички позиции ще са на масата. По отношение на Има Такъв Народ, или това, което е останало там, имам вяра, че има хора, които в действителност са виновни и ще кажат на партийното си управление, че поддържат политиката. Бих желал да видя тогава управлението на Има Такъв Народ, които отхвърлят да го създадат. Няма потребност да се трансформират равнищата на връзка. Личностните спорове би трябвало да бъдат оставени настрани. Дали Слави е сърдит на Кирил, Тошко на Асен или противоположното, не би трябвало да има значение за работата ", сподели Лорер. 

Той сподели, че на съвестта на Политическа партия тежи само това, че не могат да създадат промените по-бързо. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР