Истински ужас преживял български шофьор на ТИР на Дунав мост

...
Истински ужас преживял български шофьор на ТИР на Дунав мост
Коментари Харесай

4-ма нападнаха наш шофьор на ТИР на Дунав мост

Истински смут претърпял български водач на ТИР на Дунав мост 2 в посока Румъния. Той направил забележка на две дами, които пипали брезента на камиона. След това бил най-безцеремонно атакуван от четирима бабаити. Заключил се в кабината, само че тези изпочупили огледалата и стъклата му, написа trafficnews.bg. Ето и описа на пострадалия:
Докато се редях на опашката, видях две дами да пипат нещо по бризента ми. Слязох от камиона и се развиках да не ми пипат камиона. Едната ми отговори че ще си прави каквото си желае и в случай че доста съм се правил на отворен, щял съм да хапвам пердах, продължих да упорствам да се пернат на разстояние (притеснявах се да не ми мушнат нещо или някой емигрант). Двете (едната която се вижда на едната снимка) се дръпнаха пред камиона и жестикулираха със междинен пръст.

Буквално две минути по-късно автомобилът, който се вижда на фотографията наби спирачки до мен. Четирите порти се отвориха и от вътрешната страна изскочиха четирима здрави мъже, задачите в татуси. Нахвърлиха се на вратите като се опитваха да ги отворят. За благополучие, аз още като видях по какъв начин излизат и се нахвърлят, заключих вратите.

Изпочупиха ми огледалата, блъскаха по стъклата, единият държеше нещо в ръка - палка или нож, не видях добре. Аз подвигнах телефона и се обадих на 112. След като подадох сигнал затворих и снимах автомобила. Въпросните господа както и дамите се качиха в колата и отпрашиха с мръсна газ. Малко по-късно на мястото дойде патрул. Разказах им на малко случката, демонстрирах им фотосите и типа на камиона и пуснах тъжба.

Не знам каква беше задачата на тези хора - дали обир или пък се пробваха да ми мушнат нещо което да пренеса без да усетя в Румъния, само че бяха супер нападателни и в случай че ми бяха отворили вратите несъмнено в този момент щях да съм пребит или по-лошо. Надявам се да се вдигне звук и полицията и прокуратурата да свършат по-добре работата си да издирят въпросните лица и да им издигнат обвинявания. Поне за безчинство, в случай че не за опит за принуждение и обир. А и да предпазя други сътрудници от същото. Пазете се, специалността ни стана извънредно рискова.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР