Истински тълпи от клиенти се струпаха в магазините в Лондон,

...
Истински тълпи от клиенти се струпаха в магазините в Лондон,
Коментари Харесай

Стълпотворения в лондонските магазини след края на локдауна


Истински тълпи от клиенти се струпаха в магазини те в Лондон , след позволението да работят още веднъж. В трите съботи до Коледа по-известната комерсиална улица „ Риджънт стрийт ” няма да се движат коли, с цел да се облекчи извършване на покупки то, съобщи Нова ТВ. Това сътвори чувството за огромен коледен базар, в който се включи и кметът на града. Въпреки че скупчването на толкоз доста хора противиречи на политиката за битка с ковид а, лондончани споделиха, че не се тормозят.  

„ В Уест Енд не сме виждали толков клиенти несъмнено от началото на годината. Обичайно магазини те имат оборот от 2,5 милиарда лири през ноември и декември. Тази година, като отчетем и неналичието на туристи, евентуално ще са под 1 милиард. Истински удар за всички търговци тук ", сподели Джейс Тирел, ръководител на съдружие на търговците в Уест Енд.

" Много ми харесва. Наистина връща коледния дух, изключително след последния локдаун. Мисля че от броя на хората можете да се ориентирате, че всички са го чакали с неспокойствие ”, сподели Чандра Рао, клиент от Колчестър.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР