Истински магичен свят от обувки твори дизайнерът Коби Леви, чиито

...
Истински магичен свят от обувки твори дизайнерът Коби Леви, чиито
Коментари Харесай

Dare to wear: обувки от фантастичен свят

Истински магичен свят от обувки твори дизайнерът Коби Леви, чиито модели обувки ще ви накарат да възкликнете в учудване.

И тъй като обувките са ни пристрастеност, нямаше по какъв начин да не ви покажем творенията на израелеца.

Коби провокира общоприетите дефиниции за мода и изкуство, с цел да отвори своя лична ниша, в която ще показва своя изобретателен, неповторим жанр. Израснал в Тел Авив, Леви основава първия си дизайн още в гимназията. Страстта му към дизайна и обувките намира израз в основаването на неповторими модели, които непроменяемо притеглят вниманието.

През 2010 Коби основава блог, в който разгласява фотоси на творенията си и доста скоро те обикалят уеб пространството. Около тях се подвига толкоз доста звук, че даже Лейди Гага избира да употребява дизайн на Леви в своя клип Born This Way. Търсенето на достоверния жанр на младия дизайнер става толкоз огромно, че единствено година след основаването на блога той отваря студио в Тел Авив и стартира да приема поръчки.

Какво още е неповторимо в обувките на Коби Леви? Той основава и създава странните си хрумвания в стеснен брой, а всеки чифт е ръчно направен от висококачествени материали.

Вижте фантастичните обувки в галерията.

Beach girl: плажните визии на стилните блогъри
Нещата, които всички стилни дами имат в дрешника си
Банските, които ви вършат да изглеждате по-слаби

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР