Истински екшън се разиграл в пловдивското село Строево преди седмица.

...
Истински екшън се разиграл в пловдивското село Строево преди седмица.
Коментари Харесай

Екшън край Пловдив: Маскирани румънци пребиха и обраха купувачи на череши

Истински екшън се разиграл в пловдивското село Строево преди седмица. Двама румънци пристигнали в страната с желание да купуват череши, като за малко спрели за отдих с товарния си автомобил в Строево.

Докато бил в багажното поделение, единият от тях бил атакуван от двама маскирани, също румънци, които го привели в безпомощно положение и му лишили чантичка с 8500 евро и 9000 леи, след което се отдръпнали в незнайна посока. Пострадалият бил превозен в болница за оказване на здравна помощ.

Униформените открили, че нападателите – двама мъже и жена – на 34 години от Румъния, се придвижвали с лек автомобил с немска регистрация. Късно предната вечер колата влезнала у нас през Граничен контролно-пропусквателен пункт - Русе " Дунав мост " и отново от там минала в Румъния рано сутринта, незабавно след грабежа. Последвало оповестяването им за търсене и още същия ден те били арестувани от локалните управляващи. Жената е разпитана като очевидец и освободена. Окръжна прокуратура – Пловдив е издала европейска заповед за арест за двамата мъже, оповестява Марица.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР