Истински екшън се разиграл насред магазин в Берковица вчера, научи

...
Истински екшън се разиграл насред магазин в Берковица вчера, научи
Коментари Харесай

Сцена от Дивия Северозапад! Мъж се нахвърли да души старица насред магазин в Берковица

Истински екшън се разиграл посред магазин в Берковица през вчерашния ден, научи BulNews.bg. Мъж е повалил бабичка на земята и се нахвърлил да я души, оповестиха от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Грозната сцена е станала към 17.25 часа в хранителен магазин на улица „ Солунска “. Криминално проявеният Н.Б. /36 г./ скочил на пердах на 80-годишна жена. Той я изблъскал мощно, от което бабата паднала на земята. Тогава нападателят се нахвърлил върху нея, хванал я за гушата и почнал да я души.
Клиенти в комерсиалния обект неотложно скочили в опит да спасят беззащитната бабичка. Няколко мъже съумели да я изтръгнат от ръцете на Н.Б. През това време той траял да буйства, като сипел псувни и обиди към тях.
Сеирът бил прекратен от чиновници на районното полицейско ръководство в Берковица, които отишли по сигнал в магазина. Те щракнали белезниците на Н.Б. и го тикнали в ареста. Той е изправен пред съда по бързата процедура да дава отговор за хулиганското си държание. Магистратите от районния съд в Берковица му наложили наказване санкция в размер на 200 лв..
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР