Истински баща! С бившата ми съпруга се разведохме преди 10 години.

...
Истински баща!
С бившата ми съпруга се разведохме преди 10 години.
Коментари Харесай

След 15 г. жена му признала, че синът й не е от него. Тогава момчето казало нещо много ценно

Истински татко!

С някогашната ми брачна половинка се разведохме преди 10 години. Но през цялото това време й помагах в развъждането на нашия през днешния ден към този момент 14-годишен наследник. Но преди 6 месеца нейният другар я напусна и я изгони, оставяйки я без дом, а посредством трети лица разбрах, че синът ми в действителност живее с вуйна си.

Когато се срещнах с някогашната си жена за това и настоях, че в случай че изкарвам положителни пари и мога да осигуря издръжката на сина ни, тогава той би трябвало да живее с мен, а не с вуйна си. Но тя ми отхвърли, като сподели, че скоро ще го вземе.

6 седмици по-късно тя ми изпрати писмо, че преди малко е направила ДНК тест и че синът ми в действителност е наследник на неин сътрудник, с който ми изневерила преди 15 години.

зТя явно е проследила този „ татко “ и го е помолила да направи един от тези евтини проби за бащинство вкъщи. Няколко дни по-късно получих копия от документите по пощата.

Бях смачкан. Излязох в отпуск по болест и по-късно се пропих. Но седмица по-късно съумях да се събера и поканих сина си, с цел да му кажа, че не мога да му бъда „ татко “, само че въпреки всичко постоянно ще бъда неговият „ баща “, по дяволите!

Казах му, че нито едно парче хартия няма да промени това. Казах му, че той е всичко, което имам. Казах, че постоянно ще го обичам.

А знаете ли какво ми сподели той?

„ Добре, тъй като се опасявах, че ще ме изоставиш, когато научиш новината. “

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР