Истинска трагедия разтърси Гоце Делчев. Бизнесмен и баща на две

...
Истинска трагедия разтърси Гоце Делчев. Бизнесмен и баща на две
Коментари Харесай

Какво накара този баща на две деца да се обеси?

Истинска покруса раздруса Гоце Делчев. Бизнесмен и татко на две деца поставил завършек на живота си, като се обесил на тавана на дома си. Костадин Шербетов бил открит от свои другари, които са потресени от нелепата му гибел, оповестява " Топ преса ", като се базира на в. " Градът ", съобщи " Пик ".
Шербетов живял и работил повече от 10 години с красива китайка в Америка, от която има две момчета. Съпругата му напоследък не му разрешавала да контактува с децата.

Именно тъгата по двете му деца го предиздвикала да постави завършек на живота си. Негови близки пък разкриват, че направил всичко допустимо да се върне в родния си град, където е взел тежкото решение да се обеси. Всички го разказват като безпределно добър и съзнателен родител брачен партньор и човек, каквито към този момент се срещат рядко.
С другари споделял, че е безпределно отчаян от щатското правораздаване, което след раздялата със брачната половинка му го лишила да вижда децата си.
Трагедията в дома на фамилията е голяма. Според проверяващите случая, Костадин се чувствал доста зле и бил в непрекъсната меланхолия. Младият мъж е поставил завършек на живота си в неделя следобяд.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР