Истинска съдебна битка за милиони, достойно за Холивуд, се разгорещява

...
Истинска съдебна битка за милиони, достойно за Холивуд, се разгорещява
Коментари Харесай

Винъс Уилямс обвини семейството на починалия за смъртта му

Истинска правосъдна борба за милиони, почтено за Холивуд, се разгорещява около злополуката с присъединяване на Винъс Уилямс, която умъртви човек. Нови документи на " Дейли мейл " демонстрират, че тенис звездата освен отхвърля виновност за гибелта на Джеръм Барсън, само че упреква него и брачната половинка му.

Според юристите на Винъс старата двойка е посочила небрежност, като не са носили защитни колани по време на злополуката на 9 юни във Флорида. Също по този начин финалистката от " Уимбълдън " се съмнява, че получените трайни увреждания на брачната половинка са от злополуката.

Юристите не се майтапят, защото от отсрещния лагер извадиха запитване до мобилния оператор дали Винъс не е говорила или писала известия по време на злополуката. Според юристи на старата двойка Барсън на записа се вижда ясно по какъв начин каката на Серина се навежда към телефона.

От екипа на Уилямс претендират, че уврежданията на Линда Барсън нямат връзки към случая. Изискани са отчети от аутопсията, смъртен акт, копия на брачните свидетелства, върнати налози за последните 5 години, застраховки, здравни полици.

Искат се още всевъзможни прегледи при лекари и кръвни проби, направени на старата двойка през последните 10 години!

37-годишната Винъс се възпротиви на настояването за телефонна разпечатка от T-Mobile. Защо, попитаха юристите на семейство Барсън, които подготвят многомилионен иск към звездата.



Случаят е много безизходен. Винъс пресича основния път със своята Тойота, само че стопира по средата, с цел да даде преимущество. После потегля, само че в това време по централното шосе към този момент лети Хюндай на възрастното семейство.

Първият отчет на полицията беше безапелационен, че Уилямс е тръгнала на алено. Винъс обаче твърди, че е пресякла на зелено, само че е била заклещена по средата от преминаваща кола. После тръгнала, само че старата двойка я блъснала.

Камерите не показна светофарите, а черната кутия на Тойотата още е в полицията за техническа експертиза.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР