Истинска мизерия очаква пловдивчани пред най-големия супермакерт в квартал Прослав.

...
Истинска мизерия очаква пловдивчани пред най-големия супермакерт в квартал Прослав.
Коментари Харесай

Мизерия около магазин в Прослав, пловдивчани търсят кой е отговорен

Истинска бедност чака пловдивчани пред най-големия супермакерт в квартал Прослав. За това алармира четец на TrafficNews.bg , който живее в региона и всекидневно му се постанова да пазари от обекта. Той е снимал боклуците, разпилени в региона, неподдържания паркинг и неприятното положение на зелените площи и пита кой носи отговорност за този му тип.
Прочетете още
„ Състоянието на прилежащата повърхност към магазина е фрапиращо - още пред входа му има отпадъци на всички места, никой не се грижа да бъде почистено. Паркингът е в окаяно положение - отпадъци във всички направления. Площта на парцела не е дребна, а никой не взима ограничения. Предвид обстоятелството, че това е главният магазин в региона, никой не си прави труда да бъде почистено, защото няма конкуренция “, написа нашият четец.

Пред обекта има и шахта, чиято решетка наподобява извънредно прогнила и рискова.

Истината е, че най-лесно бихме обвинили институциите. Нали някой постоянно ни е задължен да почиства след нас. В случая, обаче – първо приказваме за частен обект, който има личен състав и притежател, а по-късно и за неговите клиенти. Т. е. поданици на квартала, които всекидневно пазарят оттова и очевидно вземат решение, че могат да изхвърлят боклуците си където им падне. Е, отново се замислете – кой е отговорен?

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР