Истината около Ивайло Цветков-Нойзи лъсна И до ден-днешен мнозина се питат

...
Истината около Ивайло Цветков-Нойзи лъсна
И до ден-днешен мнозина се питат
Коментари Харесай

Завесата падна!Мария Игнатова си е взела мъж пиянде

Истината към Ивайло Цветков-Нойзи лъсна

И до ден-днешен мнозина се питат какво видя в него атрактивната русокоска Мария Игнатова, че си го взе и за легален мъж.

Още в „ Черешката “, където Марчето забъркваше най-различни вкусотии стана ясно, че „ великия интелектуалец “ Нойзи не подхваща нищо в кухнята.

Това да оказва помощ на жена си, по какъв начин не, та той е богоизбран, при него единствено „ висши неща “ бушуват в главата и мислите му, такива прозаични нещица ще съкрушат гения му.

Какъв тъкмо, не се знае, но Марчето пърха към него и не стопира да го хвали. Въпреки че не той като мъж, а тя си го прибра в тузарската си къща и на всичкото от горната страна обезпечава препитанието му.

Та нощес духовният гуру бил ловнат да кара къркан до козирката към супермаркет край Драгалевци. Добре, че е нямало хора, които да опустоши, защото дрегерът отчел рекордните 2,12 промила в кръвта му.

Полицаите се усъмнили и го подложили на тест, тъй като Нойзи освен едвам стоял на краката си, ами и фъфлел.

„ Толкова ли не съумя да си намериш по-достоен и добър мъж. А ти хвана освен едно новобогаташ, което се взима за огромна работа, ами на всичкото от горната страна и алкохолик “, не стопират да корят Мария Игнатова в нета.

Източник: Телеграф

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР