Истината е, че хората са буквално излъгани на 28 февруари

...
Истината е, че хората са буквално излъгани на 28 февруари
Коментари Харесай

Министър Шишков: Трябва да се направи юридически анализ дали ще има възможност да бъдат опростени глобите на хората за винетките

Истината е, че хората са безусловно излъгани на 28 февруари 2020 година Това сподели служебният министър на районното развиване и благоустройството Иван Шишков във връзка абсурда с винетките пред публицисти, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ".   Министърът изясни, че през 2020 година тогавашният министър председател Борисов изпраща шефа на АПИ да отиде към София и да изяснява като тръбач кой и по какъв начин ще заплаща винпарламент фокусетки. По думите Шишков в този ден Министерски съвет взима решение да не се заплащат винетки само до разклона на Божурище. А в това решение не влиза с. Пролеша.

" Можете да извадите от Google и да ревизирате, че знакът за винетка си е съществувал във времето обратно, т.е. никой не е махнал знаците за винетка. Хората са излъгани извънредно доста тогава. Сега, дали има юридическа опция да бъдат опростени санкциите, дали има опция да бъдат отчасти опростени, тъй като се наслагват санкциите една върху другата, това занапред ще се направи юридически разбор. Но ще помоля хората, които стачкуват, в действителност да се извърнат и да стачкуват там, където са виновниците, които се е случило това в оня интервал. Ние от служебния кабинет непрестанно се натъкваме на такива проблеми от оня интервал, само че ще създадем всичко допустимо в границите на закона да помогнем на хората.

На въпрос на публицист къде да стачкуват хората, Шишков отговори: " Да стачкуват пред централата на ГЕРБ. Аз мисля, че всички си спомняте тези фрагменти, аз персонално си ги припомням, тъй като те бяха потресаващи “.

Не мога да кажа кой и за какво не е уведомил хората за тези санкции, единственото което мога да кажа е, че те е трябвало да заплащат винетки, според постановлението на Министерски съвет и според знаците, които са на място, разясни министърът. " А оттук насетне какво можем в границите на закона да помогнем, вярвайте, ще помогнем с каквото можем. За да го създадем в границите на закона, би трябвало да го проучваме. Чувам митингите, само че виновността за обстановката няма нищо общо със служебния кабинет. Вината е във обстоятелството, че бяха излъгани от " глашатая “.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР