Истина се оказаха подхвърлените думи от Пригожин, че синът на

...
Истина се оказаха подхвърлените думи от Пригожин, че синът на
Коментари Харесай

Синът на Песков - артилерист във войната под прикритие

Истина се оказаха подхвърлените думи от Пригожин, че синът на представителя на Кремъл - Дмитри Песков,  е взел участие в офанзивата в Украйна.

Те бяха доказани през днешния ден от бащата. Това е станало няколко месеца, откакто Николай Песков бе упрекнат, че се е опитал да се измъкне от опцията да бъде пратен на фронта, предадоха Франс прес и " Известия ".
-->
" Той отслужи своя период във Въоръжените сили на РФ, извърши конституционния си дълг. Той в действителност взе присъединяване в специфичната военна интервенция, той е възрастен човек - той взе решението ", сподели Песков, само че отхвърли да влиза допълнително елементи, като посочи пред " Известия " по телефона, че " това няма отношение към неговата работа ".

В събота ръководителят на частната военна компания " Вагнер " Евгений Пригожин съобщи, че 33-годишният Николай Песков е служил безстрашно и героично в Източна Украйна в продължение на шест месеца.

Пригожин разясни, че Песков-младши е бил там под друга идентичност, наличието му е било защитавано в загадка и той е обслужвал реактивна система за залпов огън " Ураган " на силите на " Вагнер ", написа Българска телеграфна агенция.

" Разбира се, за съветския народ това е една необикновена обстановка, тъй като всички са привикнали децата на елита да бъдат укривани от родителите им ", разяснява Пригожин.

След изказванията на Пригожин тогава в. " Комсомолская истина " разгласява изявление с Николай Песков, в което той споделя, че е избрал да се бие, с цел да извърши дълга си и, че е получил орден за военните си подвизи.

На 22 април Песков-младши описа детайлности за близо 6-месечната си работа, по време на която не е разкривал нито същинското си име, нито семейството си

По думите му фамилията му го е подкрепило да замине на фронта, само че не незабавно. В ефира на " Соловьов лайв " даже бяха излъчени фрагменти с присъединяване на Николай Песков в зоната на бойните дейности, които датират от края на януари и са снимани край Соледар.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР