Истеричното поведение на част от опозицията показва неистовия апетит към

...
Истеричното поведение на част от опозицията показва неистовия апетит към
Коментари Харесай

Чии камили да теглят кервана?

Истеричното държание на част от опозицията демонстрира неистовия вкус към властта и по- тъкмо - евентуално за келепира от нея. Защото другояче разумно пояснение за клатенето на кораба при всяка опозиционна кихавица, няма– при нови избори резултатите ще са близки до сегашните.

Това предвиждат без значение един от различен съвсем всички социолози и политолози - един по един и двама по двама. Ако ще получим отново от същото, за какво тогава да се харчат прибързано милиони от общите ни пари? Този въпрос задават умерени и рационални наши читатели, в чиито уши не звучи „ залпа на Аврора”.

Сътресения в ръководството има и това не може да се отхвърли – трите министерски оставки и новите номинации за тези кресла, са факт. Разногласията сред съдружните сътрудници от Оперативна програма, също. Но дали това е задоволително за предизвикателство на парламентарна рецесия!?

Изказването на Румен Радев, че „ избирателен цикъл в директно бъдеще няма да отвори нова вероятност “ е пряк пестник по упоритостите на Корнелия Нинова за предварителни парламентарни избори. Това разяснява в през днешния ден в „ Свободна зона “ депутатът от ГЕРБ Димитър Главчев. Според него в обръщението си за началото на политическия сезон президентът е бил пряк, че и Българска социалистическа партия не е нужната съпротива.

„ Има скрит план против премиера, а задачата е дестабилизация и предварителни избори”, разгласи през днешния ден водачът на Атака Волен Сидеров. Според неговата доктрина, в този скрит план взели участие хората на кума му Валери Симеонов от НФСБ, някои „ предатели от ГЕРБ”, които били даже от близкото обграждане на Борисов, и част от някогашния Реформаторски блок, взел участие драговолно в ръководството по време на предходния кабинет „ Борисов-2”.

До тук обаче единствено от Българска социалистическа партия не крият мераците си власт. Още при започване на годината за това заговориха доближените до лидерката Корнелия Нинова.

"Камилите се сменят, керванът си върви. От 10 години този кортеж се води от един и същи човек. Оставка на цялото държавно управление е единственият излаз от политическата рецесия ", съобщи Кирил Добрев неотдавна.

Което ме подсети за оня анекдот - един се дивял на гърбицата на камилата: „ Боже, какъв брой ти е крива гърбицата”. Камилата го погледнала пренебрежително и му отвърнала: „ То па на мен какво ли ми е право”...

Българска социалистическа партия се мъчи от доста време, само че не може и не може да овладее масите, в случай че употребяваме терминологията на техни теоретици. Защо ли?

В последните две петилетки и след две оставки на две държавни управления на ГЕРБ до момента, „ керванът” отново продължава да се тегли от техни „ камили”. Това изиска Негово Величество Избирателят единствено преди една година. Та простичкият „ ленински въпрос” е - къде са доказателствата, че същият този гласоподавател в този момент ще изиска други „ камили да водят кервана”?
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР