Истанбулското приключение на Виктория Капитонова и нейните приятелки продължава. От

...
Истанбулското приключение на Виктория Капитонова и нейните приятелки продължава. От
Коментари Харесай

Виктория Капитонова се заяде с Гери Стаменова! Рускинята проплака от ментаци

Истанбулското премеждие на Виктория Капитонова и нейните приятелки продължава. От сторитата на победителката в " Ергенът " съдим, че девойките са се отдале на типичен туризъм в турския мегаполис, като са посетили Капалъчаршъ, хапнали са обичайния сандвич с риба, само че и са придали доза разкош на прекарването, като са пътували с лимузина.

Всъщност точно от Капалъчаршъ се оплака Капитонова, като сподели, че там се продавали единствено и само ментета на международни марки. В едно от сторитата с подправени артикули - часовници на известна марка, тя тагна Гери Стаменова.

Виж още: Бюст на хоризонта: Марта от " Ергенът " възбужда туристи на Малдивите

По-рано това лято Гери Стаменова съобщи, че точно Виктория Капитонова е измежду девойките от " Ергенът ", които не я понасят. " Тъпите и грозните постоянно се поддържат ", съобщи тогава тя. 

Иначе Капитонова се оплака, че на никое място в Турция не може да откри качествени облекла на локални марки. Навсякъде се продавали единствено ментета. Затова тя и приятелките решили да оставят шопинга за България. 

Виж още: Много благо: Людмила от „ Ергенът “ показа фамилен кадър с най-любимите си хора

Междувременно рускинята съумя да си върне профила в Instagram. Тя стана жертва на няколко пъти на проведени report-вания, които доведоха до това да остане на няколко пъти без Instagram.

Изображение: https://www.instagram.com/victoriakapitonova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР