Истанбулската конвенция представлява програма за джендърско превъзпитание. Документът е ляволиберален

...
Истанбулската конвенция представлява програма за джендърско превъзпитание. Документът е ляволиберален
Коментари Харесай

Истанбулската конвенция - програма за джендърско превъзпитание, смята д-р Николай Михайлов

Истанбулската спогодба съставлява стратегия за джендърско превъзпитание. Документът е ляволиберален феминистки текст. В конвенцията не излиза наяве до дъно кое лице е жена. Това сподели психиатърът доктор Николай Михайлов в ефира на БТВ.
„ Понятието " джендър ", което уплаши мнозина, е двусмислено. То е създадено от една идеология, която при изпитание може да бъде разбрана. Ако конвенцията бъде четена незадълбочено, става дума за насилието над дами, което е нещо непоносимо. Фронт против това принуждение е нужен. Тази спогодба е потребна, с цел да попадне в областта на образованието, с цел да се стигне до промяна на женския облик. Това не е безпроблемен документ. По тази причина съпротивата против него и идеологическата му основа продължава да се усилва “, акцентира психологът.

„ Кой обаче стои зад него? Около отбраната на Истанбулската спогодба се засилва ЛГБТ-обществото, което е спонсорирано от всички огромни корпорации и неговата световна стратегия за джендърно превъзпитание. ЛГБТ не е организация, защитаваща дамите, а която пази правото на всяко създание да се дефинира “, разясни доктор Михайлов.

Според него решението на Конституционния съд успокоява политическата среда. „ Това, което следва не е това, което предхожда “.

Той разяснява и политическата среда у нас. Николай Михайлов дефинира като пресилено желанието на опозицията за поръчка във властта. „ Те нямат капацитет, макар че Корнелия Нинова демонстрира храброст. Старае се да бъде съвременна, и да покрие всички пластове на българската социалност. Бойко Борисов обаче няма конкуренция в това отношение. Не би трябвало да се преправя, с цел да пътува по калните пътища и да поддържа връзка с всеки. Харизмата му на простонародност е несравнима “, сподели още психиатърът.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР