Испанското издание “Ел Конфиденсиал” публикува запис, на който твърди, че

...
Испанското издание “Ел Конфиденсиал” публикува запис, на който твърди, че
Коментари Харесай

Флорентино Перес: Касийяс е голям провал, а Раул е най-големият измамник

Испанското издание “Ел Конфиденсиал” разгласява запис, на който твърди, че се чува по какъв начин Флорентино Перес се изрича в отрицателен аспект за клубните митове на Реал Мадрид Раул Гонсалес и Икер Касияс. Настоящият президент на “белите” назовава двамата “най-големите измамници” в историята на клуба.

За записа се прецизира, че е от 2006 година, в която Перес напусна президентския пост в Реал. Той беше отпред на клуба от 2000 до 2006 година, след което се завърна през 2009 година. Все още не е ясно с кого тъкмо Перес приказва и дали въпросното изявление е в интервал, в който той към момента е бил началник на “Сантиаго Бернабеу”.

“Касияс не е вратар за Реал, какво искаш да ти кажа? Не е и в никакъв случай не е бил! Този е огромен провал… В същото време обаче… (б.ред. - тук записът прекъсва) го обожават, желаят да приказват с него… Не знам. Защитават го толкоз много… Но той е един от най-големите измамници, Вторият подобен е Раул. Двамата огромни мошеници в Реал - Раул е първи, а Касияс е втори. Раул е доста зле. Той има вяра, че Реал е негов и употребява това единствено в своя изгода. Раул е неприятен човек, който унищожава Мадрид. Той въздейства неприятно на останалите момчета. Играчите са егоисти, не можеш да разчиташ на тях за нищо. Имам ужасни усещания от футболистите. В живота си съм виждал доста неща, само че не и такива като футболистите. Бекъм е добър човек, дори е доста интелигентен. Той взима по 30 млн. годишно, Роналдо Назарио - също. Зидан пък е с 25 млн. евро. И по-късно идва Раул, който не продава нищо, човече… Даже една тениска не може да продаде. Той няма никаква стойност”, са думите в записа, за който се твърди, че е на Флорентино Перес.

В момента и Раул, и Касияс са част от Реал Мадрид под една или друга форма. Бившият нападател е треньор на дубъла и дори беше вид за ментор на първия отбор след напускането на Зинедин Зидан. Бившият вратар пък е изпълнителен вицепрезидент на Фондацията на Реал Мадрид.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР