Испанският тенисист Рафаел Надал разкри, че евентуалното обявяване на неговото

...
Испанският тенисист Рафаел Надал разкри, че евентуалното обявяване на неговото
Коментари Харесай

Рафаел Надал: Ще реша преди Ролан Гарос дали това ще е последният ми сезон

Испанският тенисист Рафаел Надал разкри, че възможното оповестяване на неговото отричане ще пристигна преди началото на тазгодишния Ролан Гарос.

14-кратният първенец в Париж неколкократно загатна, че сезон 2024 ще бъде неговият финален в АТР тура, въпреки самият той към момента да не е удостоверил това си решение.

" Това ще бъде последната ми година, само че не го удостоверявам на 100 %. Ще продължа да ходя напред ден след ден. Ще приказвам преди Ролан Гарос. Имам потребност от няколко месеца, с цел да обмисля деликатно нещата. Но всичко може да се случи, тъй че не мога да реша всичко за няколко месеца, откакто прекарах една година без надпревари ", разяснява Надал.

Припомняме ви, че през вчерашния ден носителят на общо 22 трофеи от Големия шлем се отдръпна от присъединяване на конкуренцията в Доха през идната седмица, тъй като към момента не се усеща подготвен.

Рафа се завърна на корта при започване на календарната година по време на шампионата в Бризбейн, откакто не бе играл близо година поради травмата, която получи по време на Australian Open 2023.

В австралийския град Надал бе спрян на четвъртфиналите от Джордън Томпсън, само че в хода на тази среща той получи мускулен проблем, който му попречи да играе в първата за сезона конкуренция от Шлема.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР