Испанският шампион Реал Мадрид остава решен да се раздели с

...
Испанският шампион Реал Мадрид остава решен да се раздели с
Коментари Харесай

Реал Мадрид се надява да продаде възродения Гарет Бейл

Испанският първенец Реал Мадрид остава решен да се раздели с Гарет Бейл, макар че демонстрира добра форма напоследък с екипа на Тотнъм, където играе чартърен до края на сезона. Именно това „ възобновление “ на уелсеца усилва очакванията на Реал, че това лято може да откри късмет да го продаде, написа " Daily Mail ". Бейл е съдействал за девет гола в последните си шест мача за отбора „ шпорите “.

31-годишният уелсец има още една година от сегашния си контракт в испанската столица, съгласно който той получава по 26 милиона английски лири, а премахването на такава голяма сума ще бъде огромно облекчение за испанския отбор.

В Реал желаят да се отърват от Бейл, с цел да набират средства, които да влагат или в Ерлинг Халнад от Борусия Дортмунд, или в Килиан Мбапе от Пари Сен Жермен.

Очаква се Тотнъм да изчака до края на акцията, преди да реши по какъв начин да действа с Бейл. В Мадрид се надяват „ шпорите “ да се съгласят да го изплатят, а не да го вземат за втори сезон чартърен.

Понастоящем лондончани заплащат към 250 000 английски лири от общо 650 000 английски лири на седмица, които Бейл получава.

Why Gareth Bale is being cheered on by Real Madrid after another fantastic performance
— MailOnline Sport (@MailSport)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР