Испанският съд прекрати дело срещу звездата на Барселона Лионел Меси

...
Испанският съд прекрати дело срещу звездата на Барселона Лионел Меси
Коментари Харесай

В Испания прекратиха делото срещу Лионел Меси

Испанският съд приключи дело против звездата на Барселона Лионел Меси и членовете на фамилията му по обвинявания в измами, пране на пари и други закононарушения. Това се споделя в правосъдното решение, издадено през днешния ден. От съда оповестиха, че след " изключително комплицирано и задълбочено следствие ", траяло съвсем две години, не са разкрити незаконни дейности от страна на обвинения.

Съдия Мария Тардон постанови, че ищецът Федерико Ретори няма трудови връзки с фондация " Лео Меси ". Освен това няма удостоверение за " договорни връзки, които биха могли да навредят на жалбоподателя ".

През септември 2019 година испански съд приключи делото по тъжба, подадена от частно лице против Меси и фамилията му по дело, обвързвано с благотворителната организация " Лео Меси ". Съдията акцентира, че жалбата включва " ревю на събития въз основа на журналистически вести ". Впоследствие обаче процесът беше възобновен. Ретори твърди, че Меси и фамилията му употребяват фонда за приемане на персонални заплащания, които не са предопределени за обществени планове, като по тази метод заобикалят заплащането на налози.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР