Испанският разработчик Deconstructeam не е набрал много популярност в света

...
Испанският разработчик Deconstructeam не е набрал много популярност в света
Коментари Харесай

Новата инди игра Behind Every Great One изследва проблемите на модерното общество

Испанският разработчик Deconstructeam не е набрал доста известност в света на видеоигрите. Може би го знаете от заглавия като The Red Strings Club или Gods Will Be Watching. Те разработваха обикновен първообраз за надпреварата Ludum Dare, който обаче не беше подготвен в нужния период. Затова програмистите го почистиха от всичките му проблеми, поукрасиха го и го пуснаха като безвъзмездна игра.

Тя се споделя Behind Every Great One и адресира днешната доза сексизъм и взаимоотношенията в фамилията през XXI-ви век. Играчът се среща с Габриел, процъфтяващ художник, и Викторин, неговата жена. Те се обичат…

Вие се превъплъщавате в ролята на типичната стопанка, която готви, чисти, поддържа дома. На нея ѝ е строго неразрешено да влиза в студиото на художника, само че пък за сметка на това би трябвало да се разпорежда с голям брой проблеми отвън него. През дома минават неговите родители и сестрата на Викторин, всеки със свое лично мнение за техния метод на живот. Габриел я поучава да си вземе отмора и да почетете книга или да изпушите цигара, само че това значи една несвършена работа в дома и още един скандал. Сюжетът ви среща с сходни въпроси без явен верен или неверен отговор. Какво бихте избрали, да вършиме каквото светът чака от вас или да измененията нещата?

Behind Every Great One е безвъзмездна извънредно за Windows лични компютри от уеб страницата itch.io.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР