Испанският оперен певец Пласидо Доминго е заразен с коронавирус. Пробата

...
Испанският оперен певец Пласидо Доминго е заразен с коронавирус. Пробата
Коментари Харесай

Пласидо Доминго е с COVID-19

Испанският оперен артист Пласидо Доминго е инфектиран с ковид. Пробата му е дала позитивен резултат. Той заяви новината в профила си във „ Facebook “.



" Чувствам се длъжен да ви оповестя, че дадох позитивен тест за COVID-19. Моето семейство и аз сме се самоизолирали. В момента всички сме в положително здраве, само че аз почувствах признаци на тресчица и кашлица. Затова взех решение да се тествам и резултатът се оказа позитивен. Моля всички да бъдат извънредно деликатни, спазвайте главните инструкции, като постоянно миете ръцете си, стоите на най-малко два метра разстояние от различен човек и вършиме всичко допустимо, с цел да спрете разпространяването на вируса. Преди всичко най-важно е да останете вкъщи, в случай че можете! Заедно можем да се преборим с този вирус и да спрем актуалната международна рецесия. Надеждата ни е напълно скоро да се върнем към естественото си всекидневие. Моля, следвайте напътствията и наредбите на локалната власт, с цел да останете в сигурност и да отбраните освен себе си, само че и цялата ни общественост ", написа оперният артист в обществената мрежа.

394 нови смъртни случаи в резултат на ковид бяха регистрирани единствено за ден в Испания. Това е фрапантен скок на умрелите с над 30% единствено за един ден, оповестиха здравните управляващи. До момента умрелите в страната от COVID-19 са 1720 души. Така Испания е втората най-засегната страна в Европа след Италия.
Tрагичен връх в Италия: 793 души умряли за денонощие от COVID-19 В Испания смъртните случаи към този момент са над 1300, а заболелите – близо 25 хиляди
Само за ден броят на доказаните случаи на болестта се е нараснал с 3466 души, или с 14,6% за един ден. Здравните управляващи предизвестяват, че в идващите дни броят на инфектираните ще продължи да нараства лавинообразно. Страната към този момент е изправена пред дефицит от кревати, откакто под интензивни грижи се намират 1785 души.
Българка в Испания: Карантината за COVID-19 провокира напрежение сред Каталуния и Мадрид Хората са изнервени и се презапасяват, споделя нашата сънародница Леда Гачурова
Премиерът Педро Санчес предизвести, че огнището в страната, което към този момент е измежду най-големите в света, ще продължи да се популяризира и утежнява. Испания е издала заповед за ограничение на свободното напредване на хора по маловажни аргументи. Забраната визира над 46 милиона поданици, които могат да отидат единствено до хранителен магазин, аптека, на работа или доктор, или да разходят кучето си.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 185 22 3 3 Света 321284 16294 13699 96006 Заразени* Нови Починали България 185 22 3 Света 321284 16294 13699
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР