Испанският гранд Барселона назначи официално за старши треньор Героя от

...
Испанският гранд Барселона назначи официално за старши треньор Героя от
Коментари Харесай

Легендата Куман пое Барселона |

Испанският гранд Барселона назначи публично за старши треньор " Героя от Уембли " Роналд Куман, оповестяват каталунците на клубния си уеб страница. Той замества уволнения Кике Сетиен. Договорът му е до лятото на 2022 година.

" Нидерландецът носи със себе си повече от 20-годишен опит като треньор, в които завоюва осем трофея. Преди това той води тимове от Висшата лига, Ла Лига, нидерландското състезание, португалското състезание и националния тим на Нидерландия ", пишат от Барселона в обявата

Самият Роналд Куман съобщи, че постоянно е мечтал да води каталунския тим. За последно той бе отпред на националния тим на Нидерландия.

" За мен бе чест да работя с тима на Нидерландия. За последните 2,5 години направих всичко по силите си да реализира триумфи с тима. Този народен тим има ярко бъдеще, сигурен съм в това.

Всички знаят, че Барселона е тимът на моите фантазии. Възможността да работя там провокира у мен специфични усеща ", разяснява Куман, представен от Футболната федерация на Нидерландия.

Рамон Планес пък е новият състезателен шеф на Барселона на мястото на уволнения през вчерашния ден Ерик Абидал, оповестиха от клуба. 52-годишният Планес бе помощник на Абидал в Барселона през последните две години.
Рамон Планес има опит в ролята на състезателен шеф, позиция, която е заемал в Еспаньол, Алавес, Хетафе и една година в Тотнъм.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР