Испанският футболист Хоселу се разписа две минути преди края на

...
Испанският футболист Хоселу се разписа две минути преди края на
Коментари Харесай

Испания победи Италия и стигна до финала на Лигата на нациите

Испанският футболист Хоселу се разписа две минути преди края на мача против Италия е Еншеде, Нидерландия, с което испанците измъкнаха успеха с 2:1 и се класираха за финала на Лигата на нациите против Хърватия. Отборът на Луис де ла Фуенте се пребори за успеха и се класира за решаващия мач в неделя, където отборът на Златко Далич в профил домакините от Холандия в сряда.


Йереми Пино изпрати " Ла Роха " напред, само че Чиро Имобиле изравни от дузпа и изглеждаше, че мачът ще продължи с продължения, преди Хоселу да се разпише. Победата понижава натиска върху Де ла Фуенте, който беше мощно подложен на критика след загубата от Шотландия през март.

Манчини се подреди с трима откъм гърба, като даде старт на ветерана централен бранител Леонардо Бонучи макар неуверения му сезон с Ювентус. Италия незабавно заплати за това, като капитанът Бонучи бе измамен на границата на личното си наказателно поле под натиска на Гави и Йереми Пино, а последният навлезе в наказателното поле и стреля около Джанлуиджи Донарума. Въпреки това " адзурите " бързо изравниха, когато Льо Норман игра с ръка, а Имобиле осъществя отсъдената дузпа.

В последна сметка разликата направи Хоселу, един от играчите, за които Де ла Фуенте може да твърди, че са негови, а голът даде двоен подтик на треньора, като оказа помощ на Испания да стигне до финала в Ротердам.

Финалът на Лигата на нациите сред Испания и Хърватия ще се играе в неделя от 21:45 часа българско време в Ротердам. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР