Испанските национали са единодушни, че ги чака тежък осминафинал срещу

...
Испанските национали са единодушни, че ги чака тежък осминафинал срещу
Коментари Харесай

Голмайсторите на Испания: Никой не си мисли, че срещу Русия ще е лесно

Испанските национали са единомислещи, че ги чака тежък осминафинал против Русия. Снощи Ла Роха приключи 2:2 с Мароко, само че с помощта на равенството сред Португалия и Иран финишира преди всичко в група “В”, а това значи среща в идната фаза с домакина на Мондиал 2018.

“Радвам се, че сме първи в групата. Не се представихме доста добре, само че с всеки идващ мач ще подвигаме равнището си. Мароко ни затрудни. Владеехме топката, само че не създадохме доста положения. Ясно е, че и против Русия няма да е елементарно. Домакините ще се радват на голяма поддръжка от трибуните. Те играха мощно досега, без значение от загубата от Уругвай. Ще се опитаме да не позволяваме толкоз неточности и да продължим напред”, съобщи създателят на първия гол за Испания Иско.

Подобно мнение изрази и Яго Аспас, който се разписа в последните минути и избави иберийците от загуба.

“Великолепен ден за мен! Семейството ми дойде да ме гледа и означих значим гол. Русия е сложен противник и чакаме тежък мач на осминафиналите”, сподели нападателят на Селта. Мондиал 2018 3 кръг, понеделник 25 юни  Испания 2:2краен резулат  Мароко
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР