Испански сексопатолози са убедени, че спането по корем води до

...
Испански сексопатолози са убедени, че спането по корем води до
Коментари Харесай

Спането по корем е вредно

Испански сексопатолози са уверени, че спането по стомах води до полови проблеми. Когато спи по стомах, човек притиска вътрешните си органи, измежду които и пикочния мехур.

Това въздейства нездравословно както на мъжкото, по този начин и на женското здраве. Нощният сън по стомах е нездравословен и за гърдите, които се притискат по време на сън и след известно време върху тях се образуват гънки, които е мъчно да бъдат отстранени, а кожата се разтяга.

Спането по стомах, известно като поза „ полет ”, е най-рядката, в която спят хората – едвам 6, 5 % от популацията на Земята. Хората, които спят по стомах, на пръв взор са общителни и даже малко нахални, само че зад привидното успокоение и убеденост се крият нервни натури, които не могат да понасят рецензия.

Най-популярна за спане е позата „ плод ” – по този начин спят над 40 % от хората. Те се свиват на геврече, легнали на една страна, и с ръце обгръщат възглавницата. Според психолозите такива хора се вършат на стоманени, само че в действителност са чувствителни и даже плахи.

Позата „ морска звезда ”, в която човек спи по тил, с разперени встрани ръце, е присъща за хора, които умеят да изслушват, с лекост завързват нови познанства, само че не обичат да са център на вниманието и избират да дават на други опцията да проявят самодейност.

Позата „ боец ”, в която човек спи по тил, а ръцете му са изпънати край тялото, е присъща за спокойни и уравновесени персони, които са способни да изискат максимума от себе си.

 Спането по стомах е нездравословно

Позата „ дръвче ” – на една страна, с изпънати надолу ръце, е присъща за хора, които са отстъпчиви. Позата „ идеалист ” – още веднъж на една страна, само че с вдигнати нагоре ръце, е присъща за цинично настроените хора, както и за тези, за които е свойствена подозрителността.

Хората, които спят по стомах обаче, могат да се утешат, тъй като тази поза е потребна за храносмилането. Тези, които спят по тил, постоянно страдат от бодърствуване и хъркат.

Ако човек спи с крайници, уютно скрити под одеялото, той е закостенял и се съпротивлява на каквито и било промени в живота си. Ако кракът му виси от ръба на леглото, това е човек, който отхвърля да одобри откритите правила.

Слабите характери се познават по това, че краката им са кръстосани по време на сън. Ако единият крайник е над другия, само че го допира, човек е податлив към комфорт и се пробва да отговори на условията на близките за отбягване на спорове.

Ръцете също играят значима роля при характеризирането на индивида по позата, в която спи. Ако той се държи за нещо по време на сън, това е подвластна натура, несамостоятелна и леко досадна.

За хората, които употребяват интелектуалните си качества като главно средство за отбрана, е особено ръцете да са над главата, до момента в който лежат по тил, главата им е сред дланите, а лактите са встрани. Изпънатите нагоре ръце приказват за отстъпчивост и бездейност.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР