Испанската полиция е открила телата на германка и нейния 10-годишен

...
Испанската полиция е открила телата на германка и нейния 10-годишен
Коментари Харесай

Телата на германка и сина ѝ бяха открити в пещера в Тенерифе

Испанската полиция е разкрила телата на германка и нейния 10-годишен син в пещера на остров Тенерифе. Малко по-късно е бил задържан мъжът на мъртвата германка и татко на момчето, заяви Би Би Си.

До злокобната находка се стигнало откакто преди този момент, по-малкият наследник на фамилията - 5-годишно момченце бил открит от мести хора в планинска околност покрай Адеже, кален и просълзен. Те го предали на полицията, а то разказало пред проверяващите, че побягнало, когато татко му се нахвърлил върху майка му и брат му в пещерата.

Веднага по-късно почнала огромна акция по претършуване на региона, където било намерено по-малкото дете.

Бащата на детето - също немски жител, е бил задържан в жилището му. Жертвите, наподобява са били пребити до гибел. 

Властите допускат, че става въпрос за случай на домашно принуждение. Бащата е гражданин на тенерифския регион Адеже. Източници показват, че дамата е пристигнала с двете си деца в понеделник, с цел да посети татко им.

Намирането на убитите майка и наследник е било доста мъчно, защото в региона има доста пещери. Медиите оповестяват, че пещерата с телата им е била открита с помощта на часовник, който бил изтърван наоколо. Арестуваният мъж се е държал нападателно и отхвърля да даде на управляващите каквато и да е информация за синовете си или за партньорката си. 

Бабата и дядото на 5-годишното момче, открито от локални испанци, са взели полет от Германия, с цел да се погрижат за детето. 

 

 

German woman, son found dead in Canary island cave https://t.co/BwMpUe1oT4pic.twitter.com/9ly3z1eE5S

— NewsClads (@NewsClads) April 24, 2019
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР