Испанската манекенка Ирен Гарсия Морено, с която руският национал е

...
Испанската манекенка Ирен Гарсия Морено, с която руският национал е
Коментари Харесай

Любовницата на Мамаев шокира жена му с положителен тест за бременност

Испанската манекенка Ирен Гарсия Морено, с която съветският национал е изневерил на брачната половинка си Алана през януари, разгласява стори в Инстаграм с позитивен тест за бременност.

На прибора написа „ Embrazada”, което в превод значи бременна. Снимката беше съпроводена от още една, на която на испански написа „ Ден на дамата “.
Вижте тази обява в Instagram.

Както е известно, на 2 март Алана Мамаева разгласи в обществените мрежи, че знае за изневярата на брачна половинка си по време на зимния лагер на Ростов в Испания. Дори разгласява името и персоналната карта на Ирен Гарсия Морено и призна, че това не е първата невярност на футболиста.

На идващия ден тя беше призната в болница, откакто опита да се самоубие и нейни другари са я разкрили в дома в безсъзнание.
Вижте тази обява в Instagram.

След това стана ясно, че испанката ще заведе дело поради откриване на персоналните данни в интернет.

Алана и Павел Мамаеви са семейство от 2013 година Двамата имат една обща щерка - Алиса, само че отглеждат и още две деца, които са от техни предходни връзки. Както е известно, Мамаев прекара 17 месеца в затвор дружно с съветския национал Александър Кокорин, откакто нанесоха побой на държавни чиновници и журналистка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР