Испанската Ла Лига обмисля предприемането на правни действия заради променената

...
Испанската Ла Лига обмисля предприемането на правни действия заради променената
Коментари Харесай

Ла Лига със съдебно дело заради датата на Ел Класико

Испанската Ла Лига обмисля предприемането на правни дейности поради променената дата на първото за сезона Ел Класико сред Барселона и Реал Мадрид. По-рано през днешния ден Испанската футболна федерация (RFEF) удостовери, че конфликтът на „ Камп Ноу ", който трябваше да се изиграе в събота, се реалокира за 18 декември поради митингите в Каталуния и опасенията на управляващите от неприятни подиуми.

Ла Лига, която по този начин или другояче е в обтегнати връзки с Испанската футболна федерация, е срещу новата дата поради упованията за по-малко аудитория пред екраните. Сблъсъкът в събота бе плануван за 13:00 ч. локално време, до момента в който на 18 декември ще в сряда вечерта.

„ Ла Лига не е съгласна с решението на комитета да дефинира 18 декември за дата на конфликта сред Барселона и Реал Мадрид. Двата тима са се съгласили на тази дата, макар възраженията от страна на Ла Лига. В момента учим документите, която получихме неотдавна във връзка с процеса, в който е взето решението. Това е, за да се оцени предприемането на възможни правни дейности и против кого би трябвало да се внесе ", пишат от Ла Лига. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР