Испанската Eurostars Hotel Company е наела за 10+5 години City

...
Коментари Харесай

Испанската Eurostars влезе на пазара в София като нае City Hotel Sofia

Испанската Eurostars Hotel Company е наела за 10+5 години City Hotel Sofia и ще го менажира. Така хотелската верига, част от туристическата група Hotusa с 1.2 милиарда евро годишен оборот, влиза на българския пазар. Сделката не е изключително огромна, само че е забавна тъй като е първа по-значима демонстрация на задграничен интерес към интонации от коронавирус сегмент.

Наемен контракт от този вид наподобява казус измежду градските хотели в София. Доколкото работят под интернационалните марки в този момент, те по-често са с контракт за ръководство (Hilton, Intercontinental, Hayatt) или на правилото на франчайз (Best Western). Самият City Hotel Sofia беше първият в София под франчайза на Best Western, само че през предходната година е прекратил това 15-годишно партньорството. Дългосрочният наемен контракт е добра опция на продажбата на хотела, каквито са били първичните планове на притежателя. Сделката е осъществена с посредничеството на ВNP Paribas, Лондон.

" Eurostars Hotel Company дойде в България "

Под това заглавие испанският туристически уебсайт nexotur.com, заяви новината, че хотелската верига, част от испанската група Hotusa, " одеве е причисли своя първи хотел България ". City Hotel Sofia, четири звезди, към този момент ще работи под името Eurostars Sofia City. Обектът, който действа в режим чартърен, предлага 61 стаи в съвременна постройка, ситуирана в историческия център на столицата София, написа изданието, след което просторно разказва достолепията му.

" Присъединяването на Eurostars Sofia City 4* е част от тактиката за интернационална агресия на компанията, като с тази нова постройка се удостоверява твърдият ни залог за реализиране на наличие в главните градове и столици на Европа ", разяснява президентът на Група Hotusa, Амансио Лопес Сейхас, представен в формалното прессъобщение. Компанията има желание да продължава да укрепва и уголемява портфолиото си в подтекста на последователно възобновяване на туристическия бранш, написа изданието.
Гигантът Hotusa
Амансио Лопес Сейхас споделя също, че хотелът дава отговор на " параметрите, които утвърждават постройките на Eurostars Hotels ". Под тази марка са обединени съвременни градски обекти със стратегическо разположение в историческия център на градовете или в непосредствена непосредственост до финансови средища, които се отличават с културната си уникалност. В момента Eurostars Hotels включва 111 обекта с изключение на в огромните испански градове, също и в Ню Йорк, Маями, Берлин, Рим, Неапол, Венеция, Палермо, Брюксел, Прага, Будапеща, Лисабон, Порто, град Мексико и други Тя е част от Eurostars Hotel Company, която има в портфолиото си 200 хотела в 19 страни. Освен Eurostars Hotels в нея са марките Exe Hotels и Ikonik Hotels. До края на годината веригата се възнамерява да се разшири с четири нови хотела на групата - три 5 звезди - в Лисабон, в Логроньо, Испания, и в Будапеща, и един три звезди също в столицата на Португалия.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР