Испанската банка Сантандер ще стане официален спонсор на Шампионската лига

...
Испанската банка Сантандер ще стане официален спонсор на Шампионската лига
Коментари Харесай

Банката "Сантандер" става спонсор на Шампионската лига

Испанската банка " Сантандер " ще стане формален спонсор на Шампионската лига от сезон 2018-2019, оповестиха от компанията. Партньорството ще бъде за период от три години, а по този метод " Сантандер " ще замести " Уникредит ", която сега е главен спонсор на най-престижния европейски клубен шампионат.

Договорът на испанската банка с УЕФА ще важи още за Суперкупата на Европа. Пакетът на " Сантандер " ще включва избран брой реклами по малкия екран, рекламни пана край терените на всички игрища и обезпечаване на безвъзмездни билети за корпоративни клиенти. Преди това Шампионската лига възобнови партньорството си с други два основни спонсора – холандската пивоварна компания " Хайнекен " и японския авто производител " Нисан ".

Ги-Лоран Епстейн, маркетинг шеф на УЕФА, съобщи: " За нас е наслаждение да посрещнем " Сантандер " в фамилията на спонсорите на Шампионската лига и сме разчувствани да разгласи партньорство с една от най-известните банки в света. Нормално е една от приетите за най-хубави финансови институции в света да си партнира с Шампионската лига – най-престижният футболен шампионат. Смятаме, че този контракт ще разреши на най-гледаното спортно събитие в света да стъпи на пазарите в Латинска Америка. "

От банката окачествиха партньорството като основно и за двете страни.

Преди седмица " Сантандер " разгласи, че ще приключи контракта си с тима от Формула 1 " Ферари ", който беше подписан през 2010 година и съгласно който банката беше главен сътрудник на Скудерията. Веднага по-късно те потвърдиха, че насочват средствата си към други спортни прояви.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР