Испанката Патрисия Никълъс е наследница на прочута бижутерска фамилия от

...
Испанката Патрисия Никълъс е наследница на прочута бижутерска фамилия от
Коментари Харесай

Моето лято: Патрисия Никълъс, бижутер и блогър

Испанката Патрисия Никълъс е наследница на фамозна бижутерска фамилия от Мадрид и обичан блогър на испанското издание на Vogue. Дядо й отваря вратите на първия си магазин за бижута през 1945-а. Оттогава до през днешния ден семейството Никълъс е синоним за качество и оргинален дизайн. Смела в артистичните си хрумвания е и Патрисия, която приключва фамозния лондонски лицей Centrain Saint Martins и продава бижутата си в някои от най-престижните магазини като Harrods, Harvey Nichols и Selfridges. Сред клиентите й са актрисата Сиена Милър, испанския модел Еухения Силва и певицата Паулина Рубио.

Ето какво ни споделя Патрисия за своето лято...

Незабравимо лято

Миналото лято, когато с другари наехме яхта и пътувахме в намерено море за две седмици. Посетихме Гърция и успяхме да забележим съвсем всички по-големи острови. Най-любими са ми Патмос и Миконос. Там човек като че ли се откъсва от действителния си живот и отива на едно по-хубаво място.

Любима дестинация

Всяко лято се пробвам да открия най-малко една нова дестинация, само че постоянно се случва по този начин, че ги съчетавам със остаряла и позната обичана, просто не мога да се откъсна от желаните от мен места. Винаги се връщам в Ибиса, Гърция и Турция, както, несъмнено, не пропущам и летните фестивали в Лондон, към които съм пристрастена. Лондон е най-любимият ми град на света, по тази причина не е чудно, че избрах да пребивавам тук последните три години.

Лятно премеждие

Пътуване до Съединени американски щати. Започнахме с една обиколка на Ню Йорк и Маями, а след това и Лос Анджелис. Обогатяващо и незабравимо прекарване. По пътя срещнах хора от разнообразни страни, с невероятни житейски истории. По време на тази почивка си поставихме за цел да опитаме и, колкото се може по-различни кухни, а в Лос Анджелис това не е мъчно. Но, би трябвало да си призная, че макар незабравимите моменти от това американско лято, в загатна си за тази година вардя доста надълбоко и плажовете на Форментера, където нормално си поръчвах мохито, което комбинирах с четеното на една книга, наречена " Страстта Индия ". Все отново съм испанка по рождение, а човек не може да избяга от корените си, по тази причина испанските плажове са измежду моите обичани летни места.

Ибиса, моя обич

Обожавам Ибиса най-много, тъй като там се групирам с приятелите си всяко лято. Ибиса е моят втори дом. Знам всяко скрито кътче на острова, а има доста такива, повярвайте ми. Ибиса е раят на земята. Енергията на това място и позитивните хора, които срещам там, ме изпълват с обич. Чувствам се като Йоко Оно! (смее се)

Татуировката на лятото

О, ще бъде слънце. Бих си направила татуировка на слънце на крайници, с цел да ме води постоянно към слънцето. Може би тъй като пребивавам в Лондон, а там слънце не се вижда постоянно, по тази причина, когато съм във почивка постоянно предпочитам слънчеви места.

Плажно украшение

Аз съм дизайнер на бижута и нормално на плажа обичам да нося цветни и закачливи бижута, като тези от пролетно-лятната ми сбирка. Препоръчвам ви да се доверите на бижутата с форма на цветя и листа. Бъдете лятно цвете!











Автор: Краси Генова
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР