Испания залови около 30 тона хашиш, скрит в четири ветроходни

...
Испания залови около 30 тона хашиш, скрит в четири ветроходни
Коментари Харесай

В Испания арестуваха българи с 30 тона хашиш

Испания залови към 30 тона хашиш, прикрит в четири ветроходни лодки. Това е най-големият удар на Мадрид против наркотрафика по море, оповестиха локалните управляващи, представени от Ройтерс.

При акцията са задържани девет български и съветски жители.

„ Нанесен е удар по логистичния потенциал на ръководителите на български незаконни организации, които се занимават с наркотрафик благодарение на развлекателни плавателни съдове, като е осуетено прокарването на нови направления или възползването от пандемията “, оповестиха в взаимно мнение полицията и данъчните управляващи.

По-рано тази година 4,6 тона хашиш бяха иззети от две ветроходни лодки на същата незаконна група край Балеарските острови.

От посолството на Русия оповестиха, че обясняват елементи към задържането на руснаци в границите на интервенция за битка с противозаконния трафик на опиати в Испания, съобщи ТАСС.

„ Посолството е наясно със обстановката със задържането от испанските способени органи на група лица, измежду които двама руснаци, обвързвано с наркотици…Изясняваме нужните елементи “, оповестиха от дипломатическото ведомство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР