Испания стана първата страна в Европа, която връща правилата за

...
Испания стана първата страна в Европа, която връща правилата за
Коментари Харесай

Правилата за носене на лице в Испания са обяснени за британците, тъй като горещите точки връщат мерките при скок на Covid

Испания стана първата страна в Европа, която връща разпоредбите за носене на разположение след скока на случаите на ковид и грип.

Празничната гореща точка се бори с повишаването на респираторните болести, които започнаха да набират скорост по време на празничния сезон и в този момент слагат лечебните заведения под сериозен напън.

Въпреки че единствено 10% от тестванията за Covid са се оказали позитивни - спрямо повече от половината проби за грип - коронавирусът предизвиква възходящ брой хоспитализации в Испания, изключително измежду хора над 80 години.

В резултат на това страната връща наложителното потребление на маски за лице в лечебните заведения и здравни центрове в цялата страна, макар че някои райони като Валенсия и Канарските острови към този момент бяха приложили ограниченията по-рано този месец.

Докато Испания се причислява към Германия, Италия и Франция, страдащи от зимния растеж на случаите на ковид и грип, страната е първата, която връща разпоредбите за покриване на лицето, които бяха...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР