Испания спечели изключително драматична победа с 1:0 в гостуването си

...
Испания спечели изключително драматична победа с 1:0 в гостуването си
Коментари Харесай

CR7 пак захвърли лентата при загуба на Португалия

Испания завоюва извънредно трагична победа с 1:0 в гостуването си на Португалия и по този метод се класира за финалната четворка в Лигата на нациите.

По този метод футболистите на Луис Енрике се причислиха към Италия, Нидерландия и Хърватия, които към този момент си осигуриха място във финалната фаза на шампионата. Единственото попадение пристигна минута преди края на постоянното време и бе дело на Алваро Мората.

Преди началото на срещата “мореплавателите ” имаха преднина от 2 точки в класирането в група 2 на Дивизия А и се нуждаеха единствено от тъждество, само че в последна сметка се провалиха, въпреки да изиграха добър дуел и да сътвориха повече положения от своите посетители.

Суперзвездата на Португалия Кристиано Роналдо беше очевидно сърдит след домакинската загуба с 0:1 от Испания, поради която първият първенец в Лигата на нациите не съумя да се класира за финалата фаза на шампионата.

След последния съдийски сигнал телевизионните камери се насочиха към Роналдо, който поклащаше разочаровано глава. По-късно в обществените мрежи и онлайн медиите се появиха и други любопитни фрагменти на нападателя, в които се вижда по какъв начин той захвърля капитанската лента при напускането си на терена. Направи усещане и насиненото дясно око на португалеца след конфликта му с Томаш Вацлик при успеха над Чехия с 4:0.

Кристиано не за първи път прави сходно нещо с капитанската си лента, като другият прочут случай беше при ремито 2:2 със Сърбия в основен мач от международните квалификации преди година и половина. Тогава в края на мача основният рефер не призна негово попадение, макар че играчът на Манчестър Юнайтед беше уверен, че топката е минала голлинията. Веднага след края на дуела CR7 захвърли лентата си на терена, като тя беше взета от човек от личния състав на стадиона и по-късно беше продадена на благотворителен търг.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР